Kwaliteit, sinds 1973
Home / Grondverzet & machineverhuur / Machine verhuur

Grondverzet & machineverhuur

Machine verhuur

Wilt u een machine huren in Purmerend? Of een machine huren in Amsterdam? Beets Groep biedt u een breed assortiment minigravers en grondverzet aan. U kunt bij ons terecht voor verschillende machines. Voor al uw taken kunnen wij u de perfecte machine leveren. In ons assortiment vindt u onder andere: graafmachines, minigravers, trilplaten, dumpers, bodemraketten, vacuümgereedschap, lasers, versnipperaars, compressors en knikladers. Dus wilt u materiaal voor grondverzet huren, geen probleem wij kunnen de minigraver in elke maat leveren.

Op onze website kunt u zien welk grondverzet materieel wij u allemaal te bieden hebben. Ook voor extra informatie kunt u hier altijd terecht. Ons bedrijf is gevestigd in Purmerend. Hier is het mogelijk de machines te bekijken, voor u besluit bijvoorbeeld een minigraver te huren. Voor verdere vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen!

U kunt bij ons terecht voor onder andere:
  • Takeuchi minigraver
  • Doosan minigraver
  • Kubota minigraver
  • Trilplaat
  • Trilstamper
  • Dumper

Grondverzet assortiment
Beets Groep kan u elk gewenste grondverzet machine leveren. Voor de grondverzetwerkzaamheden hebben we een breed assortiment minigravers, dumpers, loaders en trilplaten. Het volledige grondverzet overzicht kunt u hier zien. U kan vrijblijvend een afspraak maken bij Beets groep, hier krijgt u een advies op maat. Zo krijgt u de beste machine voor uw werk.

Een stabiele, betrouwbare en eenvoudig te bedienen machine
De grondverzet machines van Beets Groep zijn van topkwaliteit. Wij werken uitsluitend met topmerken zoals: Bomag, Schäffer, Weidemann, Kubota en Takeuchi. Elke minigraver, dumper, loader of trilpaat is gekeurd door een van onze ervaren monteurs, hierdoor bent u verzekerd van een veillige werkomgeving. De machines zijn stuk voor stuk eenvoudig te bedienen.

Grondverzet opties
Op de website vindt u een algemeen overzicht van de grondverzet machines. Bent u opzoek naar een speciale minigraver, dumper, trilplaat of loader die u niet heeft gevonden in ons assortiment, Bel dan 0299 - 64 02 09.Direct contact?

Beets Groep
Einsteinstraat 1
1446 VE Purmerend


Postbus 1057
1440 BB Purmerend

Telefoon: 0299 - 64 02 09
Fax: 0299 - 46 12 06
E-mail: info@corbeets.nl