Kwaliteit, sinds 1973
Home / Zuig- & blaastechniek / Opsporen rioollucht

Opsporen rioollucht

Het komt regelmatig voor dat er stank- en ongedierte problemen zijn wat veroorzaakt wordt door een lek riool. Het is niet altijd even simpel om de oorzaak van de rioolstank op te sporen. Beets Groep beschikt over een rookmachine waarbij er een rooktest wordt gedaan.

In het rioolsysteem wordt rook geblazen door de rookmachine om de lekkage op te zoeken. Bij lekkage aan het rioolsysteem komt de rook in de meeste gevallen op de beschadiging naar buiten en wordt het probleem zichtbaar. Door deze rooktest kunnen we betrekkelijk eenvoudig een diagnose stellen zonder dat er hak en breekwerk moet plaatsvinden. De reparatie aan het riool kunnen wij in overleg met u oplossen. Hoe groot de omvang van uw rioolproblemen ook is, Beets Groep kan altijd uw riool ontstoppen en de oorzaak verhelpen.

Bij regelmatig terugkerende rioolproblemen kan Beets Groep de mogelijke oorzaak traceren door een camera-inspectie uit te voeren. Hierbij wordt de binnenkant van het riool geïnspecteerd en kan het mankement gelokaliseerd en zichtbaar gemaakt worden.

Beets Groep kan door middel van een camera-inspecties (camera met zender) het rioolstelsel nauwkeurig in kaart brengen zonder extra graafwerk. Deze apparatuur maakt zichtbaar waar het probleem zich daadwerkelijk bevindt. Met de camera-inspectie maakt Beets Groep een opname van uw riolering. De opgenomen beelden worden op video/foto vastgelegd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Beets Groep. Heeft u nog andere vragen over de rooktest of camera-inspectie, vermeld ze gerust. Beets Groep helpt u graag.Direct contact?

Beets Groep
Einsteinstraat 1
1446 VE Purmerend


Postbus 1057
1440 BB Purmerend

Telefoon: 0299 - 64 02 09
Fax: 0299 - 46 12 06
E-mail: info@corbeets.nl