Kwaliteit, sinds 1973
Home / Verreiker- & hoogwerkerverhuur / Hoogwerker verhuur

Verreiker- & hoogwerkerverhuur

Hoogwerker verhuur

Al ruim 40 jaar is Beets Groep een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop, leasing en onderhoud van hoogwerkers, schaarhoogwerkers, vorkheftrucks, verreikers en aluminiumrolsteigers.

Vanuit de vestiging in Purmerend beschikt Beets over een grote landelijke dekking. Met een eigen logistieke afdeling, die dagelijks meer dan 35 aangepaste diepladercombinaties aanstuurt, is Beets Groep uitstekend uitgerust om de diverse huurmachines dagelijks overal binnen Nederland snel en accuraat te leveren.

Beets Groep beschikt over een verhuurvloot van meer dan 3500 verhuurmachines, onder te verdelen naar een grote verscheidenheid aan merken, modellen en uitvoeringen. Veiligheid staat bij Beets Groep hoog in het vaandel. Onze zeer vakbekwame onderhoudsafdeling is dan ook dagelijks bezig om onze machines, door regelmatige controlebeurten, veiligheid checks en jaarlijkse keuringen, aan de hoogste eisen te laten voldoen wat betreft onderhoud en certificering.

Op elke vestiging staan iedere dag onze ervaren medewerkers voor u klaar om u de service te verlenen, die u van ons mag verwachten. Ook kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, door één van onze vertegenwoordigers, een door u uit te voeren project laten bekijken, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste machine.

Neem voor het bestellen van een machine of specifieke vragen over bv. tarieven bij langere huurperiodes, het laten bekijken van een door u uit te voeren project of andere zaken contact op. Wij helpen u graag verder.Direct contact?

Beets Groep
Einsteinstraat 1
1446 VE Purmerend


Postbus 1057
1440 BB Purmerend

Telefoon: 0299 - 64 02 09
Fax: 0299 - 46 12 06
E-mail: info@corbeets.nl