Kwaliteit, sinds 1973
Home / Zuig- & blaastechniek / Riool verstopt

Riool verstopt

Uw riool verstopt? U komt binnen en ruikt een eigenaardige geur. Op het moment dat u het toilet binnenkomt weet u direct genoeg. Het water staat hoger en u ruikt een penetrante geur. Uw riool is verstopt. Heel vervelend, want hierdoor kan geen gebruik meer gemaakt worden van het toilet en andere sanitaire voorzieningen. Snel gaat u aan de slag met een trekveer. De verstopping blijkt echter heftiger. Op dat moment is het verstandig te bellen met Beets Groep.

Zo ontstoppen wij uw riool
Wij zijn een allround rioolreinigingsbedrijf. Dat houdt in dat wij zowel grote riolen als huis-, tuin- en keukenriolen ontstoppen en onderhouden. Wij werken hiervoor met hogedrukauto's, zuigauto's en verenmachines. Alles met als doel de verstopping in het riool met de juiste kracht te doorboren en de leiding te reinigen, en in de meeste gevallen met het gewenste resultaat.

Als uw rioolverstopping heftiger is
Mocht het niet lukken om uw verstopping direct op te lossen of blijft het probleem terugkomen, dan is het verstandig een grondige analyse van uw rioleringssysteem te maken. Met behulp van een camera-inspectie controleren wij dan uw leidingsysteem op onder andere breuken, scheuren en verzakking. Hiermee kunnen we kleine scheuren en andere bijzonderheden zien, ook is het mogelijk om het riool in kaart te brengen. Op dat moment weten wij ook waar het herstel nodig is. U krijgt van ons bij elk onderzoek een gedetailleerd adviesrapport. Op basis hiervan herstellen wij, uiteraard in overleg met u, de benodigde leidingen.

Beets Groep lost uw rioolverstopping op!
Is uw riool verstopt dan komen wij uiteraard snel bij u langs om dit probleem te verhelpen. Wilt u een verstopping voor zijn, ook dan is het verstandig direct contact met ons op te nemen. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden die wij bieden aan u voor te leggen.

Beets Groep is actief in heel Nederland
Wij zijn actief in heel Nederland o.a. Almere, 't Gooi, Hilversum, Amersfoort, Almere, Barneveld of omgeving. Beets Groep is uw ontstoppingsbedrijf! Onze ontstoppingsdienst is snel ter plaatse om vakkundig uw rioolprobleem te verhelpen. Blijf niet met een verstopt riool zitten! Maak een afspraak met Beets Groep om de overlast op te lossen.

24 uur per dag bereikbaar!
Soms is het riool zo verstopt dat directe hulp noodzakelijk is. Bij een verstopt riool kunt u meteen contact opnemen met de nooddienst van Beets Groep. Bel ons op 0299 - 64 02 09. Onze nooddienst is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar! Blijf niet met een verstopt riool zitten! Maak een afspraak met Beets Groep om de overlast op te lossen.

Onderhoud van uw riolering
Ook voor onderhoud en inspectie van riolering bent u bij ons aan het goede adres. Beets Groep verzorgt het onderhoud bij overheid, particulieren, verenigingen van eigenaren (VVE), Woningbouwverenigingen en het Midden en Klein bedrijf (MKB).Direct contact?

Beets Groep
Einsteinstraat 1
1446 VE Purmerend


Postbus 1057
1440 BB Purmerend

Telefoon: 0299 - 64 02 09
Fax: 0299 - 46 12 06
E-mail: info@corbeets.nl