Kwaliteit, sinds 1973
Home / Zuig- & blaastechniek / Rioolreiniging

Rioolreiniging

Verstoppingen, overstromingen en stankoverlast zijn nare gevolgen van vervuiling van uw riool. Ieder riool, ook die van u, krijgt na verloop van tijd te maken met vervuiling. Beets Groep is al meer dan 45 jaar specialist in rioolreiniging. Door middel van rioolreiniging zorgt u ervoor dat uw riool schoon wordt en de afvoercapaciteit op peil blijft. Zo kunt u toekomstige verstoppingen voor zijn en blijft uw riool in goede staat.

Rioolreiniging met aandacht voor het milieu
De rioolreinigingsdienst van Beets Groep biedt u vele voordelen:
• Vakkundige en milieuvriendelijke reiniging en onderhoud van uw riool.
• Vrijgekomen afvalstoffen worden in eigen verwerkingsinstallaties verwerkt en gerecycled.
• Onze recyclecombinaties zorgen voor directe recycling van riool- en reinigingswater, en verkleinen van de CO2 uitstoot.
• Weinig overlast voor omgeving en milieu door inzet van het juiste materieel.

Wortels, beton, zinkers en duikers
Wortels en riolering gaan niet goed samen. De ingroei van wortels kan ernstige schade aan uw riool veroorzaken. Ook (spoel)beton kan een probleem vormen in uw riolering. De rioolreinigingsdienst van Beets Groep kan alles aan. Met behulp van frezen wordt uw riolering zonder onnodig hak- en breekwerk wortelvrij en betonvrij gemaakt.

Als u uw riool laat reinigen moeten vervuilde zinkers en duikers niet worden vergeten. Met specialistische apparatuur worden ze netjes schoongemaakt. Maak nu een afspraak voor uw rioolreiniging.Direct contact?

Beets Groep
Einsteinstraat 1
1446 VE Purmerend


Postbus 1057
1440 BB Purmerend

Telefoon: 0299 - 64 02 09
Fax: 0299 - 46 12 06
E-mail: info@corbeets.nl