Kwaliteit, sinds 1973
Home / Zuig- & blaastechniek / Water wegpompen

Water wegpompen

Staat er onverwacht een grote hoeveelheid water in uw kelder, wees dan niet ongerust. Met de waterstofzuigers van Beets Groep is de kelder in no-time weer droog. Voor zowel de grote als de kleine oppervlakte beschikken wij over de beste apparatuur.

De oorzaak
Uw kelder of ruimte staat nooit zomaar onder water. Nu kan het dat dit door ware regenval komt, maar de kans is groot dat de oorzaak iets ernstiger is. Het probleem is alleen dat in veel gevallen je de oorzaak niet gelijk kan zien vanwege het vele water. Zodra wij de oorzaak van uw probleem gevonden hebben, kunnen wij deze ook vakkundig voor u repareren.

Pompen
Wij beschikken over pompen in alle soorten en maten. Voor het kleine werk de vlakzuigers die tot op een paar millimeter de ruimte helemaal leeg zuigen. Voor de grote hoeveelheden de mega-pompen die binnen korte tijd hele ruimte leeg zuigen. Zowel voor vuil als schoon water beschikken wij over de juiste apparatuur.

Waterstofzuigers
Op het gebied van waterstofzuigers zit er een groot verschil in kwaliteit. Onze zuigers zijn geschikt voor het alle daagse werk om kleine ruimtes mee te drogen tot de grotere waterstofzuigers voor hele kelders tot grote zuigwagens om hele etages mee leeg te pompen. Voor iedere klus een passende oplossing.

Ontvochtigen
Er bestaat altijd en rest aan vocht wat achter blijft. Dit trekt in de omgeving en komt daar zonder behandeling ook niet meer uit. Wij plaatsen voor u ruimte drogers. Deze drogen de gehele ruimte om zo uw spullen niet verloren te laten gaan. Deze drogers blazen warme lucht in de ruimte en zuigen de vocht naar zich toe. Deze word in een aparte ruimte opgevangen en kan daarna makkelijk ontdaan worden van de ruimte.
Met wat voor probleem dan ook, op het gebied van wateroverlast is Beets Groep het antwoord op uw probleem.Direct contact?

Beets Groep
Einsteinstraat 1
1446 VE Purmerend


Postbus 1057
1440 BB Purmerend

Telefoon: 0299 - 64 02 09
Fax: 0299 - 46 12 06
E-mail: info@corbeets.nl